eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieZamknięcie kuchni › Re: Zamknięcie kuchni
  • X-Received: by 2002:a9d:bd5:: with SMTP id 79mr540166oth.7.1544136407697; Thu, 06 Dec
    2018 14:46:47 -0800 (PST)
    X-Received: by 2002:a9d:bd5:: with SMTP id 79mr540166oth.7.1544136407697; Thu, 06 Dec
    2018 14:46:47 -0800 (PST)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
    0.net!feeder.erje.net!1.eu.feeder.erje.net!news.uzoreto.com!news.redatomik.org!
    newsfeed.xs4all.nl!newsfeed9.news.xs4all.nl!82.197.223.106.MISMATCH!feeder1.cam
    briumusenet.nl!feed.tweak.nl!209.85.166.216.MISMATCH!q69no18853itb.0!news-out.g
    oogle.com!v71ni36ita.0!nntp.google.com!q69no18848itb.0!postnews.google.com!gleg
    roupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Thu, 6 Dec 2018 14:46:47 -0800 (PST)
    In-Reply-To: <5c098428$0$502$65785112@news.neostrada.pl>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=37.130.37.92;
    posting-account=AdTXyAoAAABvnbJi5xK7Mg68w1Hn7NbA
    NNTP-Posting-Host: 37.130.37.92
    References: <r1uteew9khhe$.2024ub9qqqzr.dlg@40tude.net>
    <puatua$e9q$1@news.icm.edu.pl> <puavup$oi2$1@node1.news.atman.pl>
    <pub89n$13n$1@node1.news.atman.pl>
    <1...@g...com>
    <pubaem$638$1@dont-email.me>
    <e...@g...com>
    <5c098428$0$502$65785112@news.neostrada.pl>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <3...@g...com>
    Subject: Re: Zamknięcie kuchni
    From: abomito <a...@w...pl>
    Injection-Date: Thu, 06 Dec 2018 22:46:47 +0000
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:547845
    [ ukryj nagłówki ]


    >
    > Tylko, że to dopiero od "niedawna" jest ten trend, bo stosunkowo
    > niedawno okazało się, że strączkowe mają dużo białka, czasem tyle co
    > mięcho, więc zrobiła się na to moda. Ale generalnie ludzie jedli, to co

    Strączkowe maję duże białka, ale to nie jest zwierzęce białko.Brakuje tam jednego
    aminokwasu- bodajże lizyny, która jest w zbożach.A organizm jest tak ustawiony że jak
    nie ma jednego składnika, to cała reszta idzie na stolec.No, trochę tam bakterie się
    pożywią.Natomiast krowa, na tym żarciu wyżyje.Ale to trzeba mieć krowi żołądek.I to
    nie jeden!

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1