eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domchleb pleśnieje zbyt szybkoRe: chleb pleśnieje zbyt szybko
  • Data: 2010-10-07 08:25:19
    Temat: Re: chleb pleśnieje zbyt szybko
    Od: "Misiek" <p...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "zlotowinfo" <u...@g...pl> napisał w wiadomości
    news:i8jsoq$jll$1@inews.gazeta.pl...
    > upiekłem chleb
    > z żytniej, przennej, bułki tartej (nadmiary), trochę margaryny
    > nasiona lnu, dodalem tez niezbyt świeży sezam
    >
    > chcleb po 3 dniach niezbyt ładnie pachnie i robi się bardzo kleisty, który
    > składnik ma na to wplyw?
    >

    wszystkie "niezbyt swieze"
    pewnie bulka tarta, na pewno niezbyt swiezy sezam, pewnie i margaryna (po
    kiego grzyba margaryna?)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1