eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domjaka kuchenka gazowaRe: jaka kuchenka gazowa
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
    atman.pl!goblin2!goblin.stu.neva.ru!xlned.com!feeder3.xlned.com!news.glorb.com!
    border3.nntp.dca.giganews.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!p
    ostnews.google.com!e15g2000vba.googlegroups.com!not-for-mail
    From: Karol Piotrowski <k...@g...com>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: jaka kuchenka gazowa
    Date: Wed, 9 May 2012 15:45:50 -0700 (PDT)
    Organization: http://groups.google.com
    Lines: 18
    Message-ID: <0...@e...googlegroups.com>
    References: <4fa25ae0$0$1217$65785112@news.neostrada.pl>
    <jo3cov$1fl$1@inews.gazeta.pl>
    <2...@y...googlegroups.com>
    <joc9a9$17g$1@inews.gazeta.pl>
    NNTP-Posting-Host: 178.235.196.106
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    X-Trace: posting.google.com 1336603640 23589 127.0.0.1 (9 May 2012 22:47:20 GMT)
    X-Complaints-To: g...@g...com
    NNTP-Posting-Date: Wed, 9 May 2012 22:47:20 +0000 (UTC)
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: e15g2000vba.googlegroups.com; posting-host=178.235.196.106;
    posting-account=2vJOHAoAAAD7bZT1IJliVG4MXTFDb1W2
    User-Agent: G2/1.0
    X-HTTP-UserAgent: Opera/9.80 (X11; Linux i686; U; en) Presto/2.10.229
    Version/11.62,gzip(gfe)
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:133318
    [ ukryj nagłówki ]

    On May 9, 1:13 am, "kogutek" <s...@N...gazeta.pl> wrote:
    > Chyba w Mozambiku albo Mongolii tak jest jak piszesz. W Polsce teraz w
    > restauracjach całe gotowanie i smażenie idzie w piecach konwekcyjnych.
    > Oczywiście należy zadać pytanie co miałeś na myśli pisząc restauracja.
    Chcesz mi powiedziec, ze ten 25 litrowy garnek z bulionem wkladam do
    pieca konwekcyjno-parowego?

    Piece konwekcyjno-parowe sa doskonalymi urzadzeniami, ale nie
    zastepuja calej kuchni. Prosze powiedz mi, jak sie smazy przegrzebki w
    takowym, albo przewraca nalesniki (w nouvelle cousine tez czasem
    pojawia sie taka wiejska i trywialna potrzeba):)

    Pozdrawiam,
    --
    Karol Piotrowski

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1