eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domnoze kuchenne - rozniceRe: noze kuchenne - roznice
  • Data: 2009-06-01 18:56:43
    Temat: Re: noze kuchenne - roznice
    Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "Grzexs" <grzexs@usu_n_to.gazeta.pl> napisał w wiadomości
    news:h016bu$lrg$1@inews.gazeta.pl...
    > > Quod libet.
    > > Noży szukaj w sklepach dla masarzy.
    >
    > Spotkałem się z opinią, że noże dla masarzy wymagają regularnego
    > używania i to "do tłustego", bo inaczej potrafią skorodować. Są ostre,
    > wytrzymałe, ale mają kiepskie pokrycie antykorozyjne. Prawda to?

    Nierdzewne noże tępią się szybko, ale tu chodzi o jeden czy dwa noże i
    stalką lub ostrzałkę. Można za każdym razem przetrzeć szmatką i olejem.


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1