eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniepłyta indukcyjna › Re: płyta indukcyjna
  • X-Received: by 2002:aca:fc8e:: with SMTP id a136mr11584634oii.104.1566160027063; Sun,
    18 Aug 2019 13:27:07 -0700 (PDT)
    X-Received: by 2002:aca:fc8e:: with SMTP id a136mr11584634oii.104.1566160027063; Sun,
    18 Aug 2019 13:27:07 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!wsisiz.edu.pl!goblin2!goblin1!goblin.st
    u.neva.ru!f14no3140245qtq.0!news-out.google.com!d29ni2037qtg.1!nntp.google.com!
    f14no3140244qtq.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-fo
    r-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Sun, 18 Aug 2019 13:27:06 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <4...@g...com>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=89.70.32.49;
    posting-account=TLUElgoAAADDTmlbJ6QaE_TrVIRPlJSK
    NNTP-Posting-Host: 89.70.32.49
    References: <0...@g...com>
    <qitthr$b10$1@news.icm.edu.pl>
    <b...@g...com>
    <f...@g...com>
    <4...@g...com>
    <5...@g...com>
    <e...@g...com>
    <7...@g...com>
    <4...@g...com>
    <a...@n...neostrada.pl>
    <1...@g...com>
    <a...@n...neostrada.pl>
    <4...@g...com>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <9...@g...com>
    Subject: Re: płyta indukcyjna
    From: WS <L...@c...pl>
    Injection-Date: Sun, 18 Aug 2019 20:27:07 +0000
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:554924
    [ ukryj nagłówki ]

    On Sunday, August 18, 2019 at 3:02:05 PM UTC+2, Zenek Kapelinder wrote:
    > Twierdze ze ceramika jest jesli idzie o skutecznosc taka sama jak indukcja, ale
    >jest tansza, mniej awaryjna. Indukcja ma jedynia ta zalete ze latwiej umyc >plaska
    gladka plyte niz kuchenke z plytkami.

    Podstawowa zaleta indukcji w porownaniu do plyty ceramicznej jest brak bezwladnosci,
    reaguje jak gazowa, czyli odkrecasz gaz na full/boost momentalnie grzeje pelna moca,
    cos kipi, za szybko sie gotuje to skrecasz i... grzeje mniej, a nie jak na
    ceramicznej od zmiany ustawien do widocznej reakcji mija kilkanascie sekund i jak np.
    cos kipi to zmniejszanie mocy sensu nie ma, tylko trzeba najpierw przestawic na
    chlodniejsza czesc, a pozniej zmniejszac...



Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1