eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domszybkowaryRe: szybkowary
  • Data: 2009-08-18 07:27:59
    Temat: Re: szybkowary
    Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "bourbaki" <b...@g...pl> napisał w wiadomości
    news:h6dj6r$9pj$1@achot.icm.edu.pl...
    > hej,
    >
    > zostalem "uszczesliwiony" szybkowarem philipiaka (niestety
    > bez instrukcji) ... ktos wie jak sie tego typu urzadzen uzywa ...
    > do czego je najlepiej wykorzystac ... jakie proporcje stosowac ...
    > etc. na stronach producenta znalazlem tylko czysty marketing.
    > informacji o sprzecie brak ....
    >
    > thx.

    Nie stosować do potraw zbiegających - mleka, kasz, fasoli, grochu, żuru itp.
    Poziom cieczy wewnątrz około 3/5 wysokości. Można otworzyć (np. do wrzucenia
    czegoś zapomnianego) po polaniu zimną wodą, po odbezpieczeniu się garnka.
    Doskonały do gotowania mięs np. golonek - skraca znacznie czas oczekiwania z
    musztardą, chlebkiem i sześciopakiem...


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1