eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domBlat kuchenny z granituRe: Blat kuchenny z granitu
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: Ikselka <i...@g...pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: Blat kuchenny z granitu
    Date: Mon, 1 Jun 2009 21:16:36 +0200
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 16
    Message-ID: <1m2tfcn3y8v0o.1vb7e0rz3iddk$.dlg@40tude.net>
    References: <h01888$s0l$1@news.dialog.net.pl>
    Reply-To: i...@g...pl
    NNTP-Posting-Host: blv54.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1243883810 7800 83.28.215.54 (1 Jun 2009 19:16:50 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Mon, 1 Jun 2009 19:16:50 +0000 (UTC)
    X-User: ikselk
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:111913
    [ ukryj nagłówki ]

    Dnia Mon, 01 Jun 2009 20:56:13 +0200, Rentier napisał(a):

    > Witam!
    > Czy ktoś użytkuje takie coś?
    > Rozmawiałem z kamieniarzem, powiedział,że co do ceny napewno się dogadamy.
    > Powiedzcie, czy warto sie w to bawić?
    > R.

    WARTOOOOO :-)
    Mam, korzystam, cudnie jest. Broń Cię Boziu zrobić sobie blat z marmuru -
    pierwsza rozpaćkana cytryna czy zostawione na chwilę nadgryzione jabłko lub
    rozlany ocet - i połysk szlag trafi. Granitu nic nie rusza.
    I do wyrabiania ciasta i wałkowania też używam tego blatu, już mi przeszło
    "szanowanie" :-)
    No, ale do ubijania kotletów to już trza mieć coś specjalnego osobno -
    stołek czy (jesli Cię stać) blok drewniany przynajmniej.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1