eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domBlat kuchenny z granituRe: Blat kuchenny z granitu
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: Bbjk <b...@q...pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: Blat kuchenny z granitu
    Date: Tue, 02 Jun 2009 09:45:05 +0200
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 25
    Message-ID: <h02la3$6ph$1@inews.gazeta.pl>
    References: <h01888$s0l$1@news.dialog.net.pl> <4a24d3dd$1@news.home.net.pl>
    NNTP-Posting-Host: adfp26.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1243928707 6961 79.184.119.26 (2 Jun 2009 07:45:07 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Tue, 2 Jun 2009 07:45:07 +0000 (UTC)
    X-User: bajarka
    In-Reply-To: <4a24d3dd$1@news.home.net.pl>
    User-Agent: Thunderbird 2.0.0.21 (Windows/20090302)
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:111935
    [ ukryj nagłówki ]

    BbT pisze:

    > Ja mam taki blat w pracy i mi sie osobiscie nie podoba. Jest czarny,
    > nieprzyjemny w dotyku i wyglada jak plyta nagrobna.

    Czarny to faktycznie.

    >Kazda kropla wody
    > sie na nim odznacza.

    Nie bardziej, niż na drewnie, czy innym.
    Na innym blacie nie ścierasz, jak rozlejesz wodę?

    Jak stawiam szklanke, to za kazdym razem boje sie,
    > ze za mocno postawie i rozbije.

    ?

    >Z tego co wiem taki blad wymaga tez
    > specjalnej pielegnacji. Trzeba go impregnowac specjalnymi preparatami.

    Jeśli już, to bardzo rzadko.
    --
    Basia

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1