eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domBlat kuchenny z granituRe: Blat kuchenny z granitu
  • Data: 2009-06-03 16:57:30
    Temat: Re: Blat kuchenny z granitu
    Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Wed, 3 Jun 2009 04:34:44 +0000 (UTC), ab napisał(a):

    > Napisane przez "Bbjk", dnia 02 cze 2009:
    >
    >> Granit jest świetny do wyrabiania i wałkowania (szczególnie
    >> stalowym wałkiem) ciast, krojenia wszystkiego.
    >
    > Oby tylko nie dać się wpuścić w marmur, który jest
    > znacznie miększy od stali i krojenie będzie go rysować.

    Wpuścić? Przeciez na pierwszy rzut oka widać różnicę (specyficzna
    ziarnistość granitu jest zawsze widoczna - marmur ma inną strukturę) a i
    kamieniarz raczej się zna - nie wiem, gdzie widzisz niebezpieczeństwo.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1