eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieKoszty eksplotacyjne kuchni indukcyjnej › Re: Koszty eksplotacyjne kuchni indukcyjnej
  • Data: 2012-05-06 20:12:57
    Temat: Re: Koszty eksplotacyjne kuchni indukcyjnej
    Od: "_ąćęłńóśźż." <j...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Trochę pokręciłeś (kładziesz nacisk na przewodnictwo cieplne, a nie na
    promieniowanie podczerwone), ale generalnie masz rację.


    -----
    > w normalnej ceramicznej grzałka musi sama się rozgrzać pokonać straty
    wynikajace ze swojej pojemności cieplnej ogrzać dno przez kawałek szyby
    vitroceramicznej i dopiero ciepełko trafia w dno garnka.

    --
    Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1