eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieKoszty eksplotacyjne kuchni indukcyjnejRe: Koszty eksplotacyjne kuchni indukcyjnej
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: "_ąćęłńóśźż." <j...@g...pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: Koszty eksplotacyjne kuchni indukcyjnej
    Date: Sun, 6 May 2012 18:12:57 +0000 (UTC)
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 11
    Message-ID: <jo6ev9$o3i$1@inews.gazeta.pl>
    References: <1692203.1320.1336155451999.JavaMail.geo-discussion-forums@ynep10>
    <jo668k$1s9b$1@news2.ipartners.pl>
    NNTP-Posting-Host: localhost
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1336327977 24690 172.20.26.242 (6 May 2012 18:12:57 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 6 May 2012 18:12:57 +0000 (UTC)
    X-User: j666
    X-Forwarded-For: 37.209.135.55
    X-Remote-IP: localhost
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:449924
    [ ukryj nagłówki ]

    Trochę pokręciłeś (kładziesz nacisk na przewodnictwo cieplne, a nie na
    promieniowanie podczerwone), ale generalnie masz rację.


    -----
    > w normalnej ceramicznej grzałka musi sama się rozgrzać pokonać straty
    wynikajace ze swojej pojemności cieplnej ogrzać dno przez kawałek szyby
    vitroceramicznej i dopiero ciepełko trafia w dno garnka.

    --
    Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1