-
X-Received: by 2002:ae9:c005:: with SMTP id u5mr1437493qkk.41.1603252278063; Tue, 20
Oct 2020 20:51:18 -0700 (PDT)
X-Received: by 2002:ae9:c005:: with SMTP id u5mr1437493qkk.41.1603252278063; Tue, 20
Oct 2020 20:51:18 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!2.eu.feeder.erj
e.net!feeder.erje.net!feeds.phibee-telecom.net!newsfeed.xs4all.nl!newsfeed7.new
s.xs4all.nl!tr2.eu1.usenetexpress.com!feeder.usenetexpress.com!tr1.iad1.usenete
xpress.com!border1.nntp.dca1.giganews.com!nntp.giganews.com!news-out.google.com
!nntp.google.com!postnews.google.com!google-groups.googlegroups.com!not-for-mai
l
Newsgroups: pl.misc.budowanie
Date: Tue, 20 Oct 2020 20:51:17 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <rmn6is$rdo$1@dont-email.me>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: google-groups.googlegroups.com; posting-host=24.77.110.106;
posting-account=jnRHMAoAAACB5EawItMhNTZMy_yOF2XE
NNTP-Posting-Host: 24.77.110.106
References: <a...@n...neostrada.pl>
<rmm850$1ipic$1@portraits.wsisiz.edu.pl>
<ns3anob7gnjq$.1msivfnl4oqb0$.dlg@40tude.net>
<a...@n...neostrada.pl>
<rmn6is$rdo$1@dont-email.me>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <3...@g...com>
Subject: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
From: s...@g...com
Injection-Date: Wed, 21 Oct 2020 03:51:18 +0000
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Lines: 24
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:567446
[ ukryj nagłówki ]W dniu wtorek, 20 października 2020 12:25:50 UTC-5 użytkownik Mateusz Bogusz napisał:
> On 20.10.2020 12:44, Marek wrote:
> > No i to powinno być głównym założeniem konstrukcji. Skoro nie da się
> > upilnować, to konstrukcja _musi_ być odpowiednio wodoodporna.
>
> Takie konstrukcje są marmurowe
Noooo nie. Marmur to gówno. Byle kwas ci narobi przynajmniej plam.
> albo z innych konglomeratów. Nie sądzę
Juz lepiej.
> żeby ktokolwiek dawał gwarancje na papierowe blaty że nie zamokną.
> Przecież to papier zabezpieczony jedynie cienką warstwą plastiku na około.
>
Dokladnie tak.
Dlatego w restauracyjnych kuchniach sa blaty z nierdzewki. A u tych co rozumieją to
labo konglomerat albo granit i to tez raczej ciemniejszy z odpowiednim wzorkiem na
ktorym plam nie widac...
Następne wpisy z tego wątku
- 21.10.20 05:54 s...@g...com
- 21.10.20 05:58 s...@g...com
- 21.10.20 06:06 s...@g...com
- 21.10.20 09:29 Mateusz Bogusz
- 21.10.20 09:36 Mateusz Bogusz
- 21.10.20 09:39 Mateusz Bogusz
- 21.10.20 10:38 collie
- 21.10.20 10:58 Marek
- 21.10.20 11:08 collie
- 21.10.20 13:00 Kadar Oszmiański
- 21.10.20 13:01 Kadar Oszmiański
- 21.10.20 13:03 Kadar Oszmiański
- 21.10.20 13:40 ąćęłńóśźż
- 21.10.20 20:12 Marek
- 21.10.20 20:33 Jacek
Najnowsze wątki z tej grupy
- Prunt drogi!
- SEMS Portal
- Ogrodzenie dla krów szkockich "Highland"
- Pompiarze...
- Puszka lub gniazdo trójfazowe na balkonie
- Zdalne załączanie grzałki bojlera elektrycznego
- Drabina rozsuwana
- zarowka wifi - z sensowna apka lub lepiej albo lokalnie lub przez web. I zeby harmonogram miala
- Zenek Kapelinder - ?
- Zawór grzybkowy - jaki producent
- qqqq
- Tauron przysyła aneks
- Wydajność klimy w obecnych temperaturach
- w Nowym Roku 2025r
- Blenda/ramka do kominka na zamówienie
Najnowsze wątki
- 2025-03-08 Cięcie wysokich tui
- 2025-03-04 Prunt drogi!
- 2025-02-20 SEMS Portal
- 2025-02-19 Ogrodzenie dla krów szkockich "Highland"
- 2025-02-17 Pompiarze...
- 2025-02-16 Puszka lub gniazdo trójfazowe na balkonie
- 2025-02-14 Zdalne załączanie grzałki bojlera elektrycznego
- 2025-02-12 Drabina rozsuwana
- 2025-02-10 zarowka wifi - z sensowna apka lub lepiej albo lokalnie lub przez web. I zeby harmonogram miala
- 2025-01-23 Zenek Kapelinder - ?
- 2025-01-23 Zawór grzybkowy - jaki producent
- 2025-01-19 qqqq
- 2025-01-19 Tauron przysyła aneks
- 2025-01-13 Wydajność klimy w obecnych temperaturach
- 2025-01-04 w Nowym Roku 2025r