eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennychRe: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • X-Received: by 2002:a0c:dd14:: with SMTP id u20mr3681261qvk.56.1603389973145; Thu, 22
    Oct 2020 11:06:13 -0700 (PDT)
    X-Received: by 2002:a0c:dd14:: with SMTP id u20mr3681261qvk.56.1603389973145; Thu, 22
    Oct 2020 11:06:13 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!goblin2!goblin1
    !goblin.stu.neva.ru!news-out.google.com!nntp.google.com!postnews.google.com!goo
    gle-groups.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Thu, 22 Oct 2020 11:06:12 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <rmood1$q8i$1@dont-email.me>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: google-groups.googlegroups.com; posting-host=24.77.110.106;
    posting-account=jnRHMAoAAACB5EawItMhNTZMy_yOF2XE
    NNTP-Posting-Host: 24.77.110.106
    References: <a...@n...neostrada.pl>
    <rmm850$1ipic$1@portraits.wsisiz.edu.pl>
    <ns3anob7gnjq$.1msivfnl4oqb0$.dlg@40tude.net>
    <a...@n...neostrada.pl>
    <rmn6is$rdo$1@dont-email.me>
    <3...@g...com>
    <rmood1$q8i$1@dont-email.me>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <a...@g...com>
    Subject: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    From: s...@g...com
    Injection-Date: Thu, 22 Oct 2020 18:06:13 +0000
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:567507
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu środa, 21 października 2020 02:36:03 UTC-5 użytkownik Mateusz Bogusz napisał:
    > On 21.10.2020 05:51, s...@g...com wrote:
    > > Dlatego w restauracyjnych kuchniach sa blaty z nierdzewki. A u tych co rozumieją
    to labo konglomerat albo granit i to tez raczej ciemniejszy z odpowiednim wzorkiem na
    ktorym plam nie widac...
    >
    > Umówmy się że stal nierdzewna też się odbarwia a do tego łatwo rysuje.
    > Ale fakt, w kuchni największym problemem jest w zasadzie woda i ten
    > problem taki blat rozwiązuje.
    >
    >

    Umowmy sie ze juz o tym pisalem w innym miejscu tego watku. :)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1