eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieBeton i olej jadalnyBeton i olej jadalny
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new
    s.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!border2.nntp.
    dca.giganews.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!nx02.iad01.new
    shosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl
    !atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail
    From: Rick <r...@...pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Beton i olej jadalny
    Date: Sun, 7 Mar 2010 14:27:44 +0100
    Organization: TP - http://www.tp.pl/
    Lines: 13
    Message-ID: <20100307142744.161adf37@laptop-rgan>
    NNTP-Posting-Host: aand186.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    X-Trace: nemesis.news.neostrada.pl 1267969342 19566 83.5.85.186 (7 Mar 2010 13:42:22
    GMT)
    X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 7 Mar 2010 13:42:22 +0000 (UTC)
    X-Newsreader: Claws Mail 3.7.1 (GTK+ 2.16.1; i686-pld-linux-gnu)
    X-Original-Bytes: 1509
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:389585
    [ ukryj nagłówki ]

    Moi 'miszczowie' mają wylewać czapki na kominach. Oprócz oczywistego materiału na
    beton zażyczyli sobie 3 litry oleju jadalnego. Chcą tym olejem smarować szalunek aby
    później łatwo go odbić. Twierdzą, że czapka jest stosunkowo cienka i łatwo ją
    uszkodzić przy odbijaniu szalunku. Dla mnie olej to tylko do frytek i z pewnym
    niedowierzaniem podchodzę do tego pomysłu. Czy powinienem się obawiać tego
    rozwiązania i kategorycznie zabronić stosowania oleju? Jakie są inne metody separacji
    szalunku, folia?
    Pozdrawiam.

    Rick

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1