eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domBlat kuchenny z granituRe: Blat kuchenny z granitu
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.dialog.net.pl!not-for-mail
    From: Rentier <f...@g...com>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: Blat kuchenny z granitu
    Date: Mon, 01 Jun 2009 22:17:28 +0200
    Organization: Dialog Net
    Lines: 18
    Message-ID: <h01d0j$vu0$1@news.dialog.net.pl>
    References: <h01888$s0l$1@news.dialog.net.pl>
    <1m2tfcn3y8v0o.1vb7e0rz3iddk$.dlg@40tude.net>
    <h01a72$tb4$2@news.dialog.net.pl>
    NNTP-Posting-Host: dynamic-78-8-52-38.ssp.dialog.net.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: news.dialog.net.pl 1243887443 32704 78.8.52.38 (1 Jun 2009 20:17:23 GMT)
    X-Complaints-To: a...@d...net.pl
    NNTP-Posting-Date: Mon, 1 Jun 2009 20:17:23 +0000 (UTC)
    User-Agent: Thunderbird 2.0.0.21 (Windows/20090302)
    In-Reply-To: <h01a72$tb4$2@news.dialog.net.pl>
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:111919
    [ ukryj nagłówki ]


    > Ikselka pisze:
    >
    >> WARTOOOOO :-)
    >
    > Nie wartooo ;-)
    >
    > Ciężkie, błyszczące, zimne i niemiłe w dotyku, gama dostępnych kolorów
    > zdecydowanie nie mieści się w moim pojęciu kuchennej estetyki.
    > Ale ja jestem użytkownikem blatu tylko z doskoku, więc się pewnie
    > nie znam :)
    >
    > T.
    Hmm, jak zobaczyłem płyty u kamieniarza, to naprawdę jest z czego wybrać.A jak nie ma
    to sprowadzą.
    Jak wam rozwiązali problem dziury pod zlew?
    Mówią,że to kłopot, bo długa płyta najczęściej chętnie pęka w tym miejscu- w czasie
    transportu,
    układania i innych takich.Oni wolą ją podzielić na kawałki.
    \R.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1