eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domFrytkownica -jaką kupić?Re: Frytkownica -jaką kupić?
  • Data: 2010-05-19 21:35:25
    Temat: Re: Frytkownica -jaką kupić?
    Od: Jan Werbiński <j...@t...bez.mai.la> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Użytkownik "Jacek Osiecki" <j...@c...pl> napisał w wiadomości
    news:slrnhsdj4g.fso.joshua@tau.ceti.pl...
    >> Na masle generalnie nie powinno sie smazyc (niska temperatura spalania),
    >
    > I tak jest to bezpieczniejsze niż na jakimkolwiek oleju.

    Bezedura.

    Do głębokiego smażenia najlepszy jest olej rzepakowy albo smalec.
    Absolutnie nie nadaje się do tego masło ani olej z oliwek.





    --
    Jan Werbiński O0oo....._[:]) bul, bul, bul
    Prywatna http://www.janwer.com/
    Nasza siec http://www.fredry.net/


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1