eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieJak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym. › Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
  • Data: 2012-01-11 19:32:21
    Temat: Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
    Od: Kazimierz Debski <k...@o...eu> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2012-01-11 19:42, Bartek pisze:

    Witam,

    Moim zdaniem do przetworów najlepsza jest "kuchnia letnia", czyli
    pomieszczenie w części gospodarczej, które zimą może być grzane tylko
    aby, aby. W takiej kuchni należy postawić kuchnię węglową, np.: tzw.:
    angielkę. Na takowej można gotować wszystko niewielkim kosztem, łącznie
    z powidłami, które wymagają kilkudziesięciu godzin smażenia na wolnym
    ogniu. A i o zasyfienie oficjalnej kuchni nie ma obaw.

    Tylko, że w projektach współczesnych domów takich pomieszczeń zwykle
    brak... ledwo miejsce na kocioł gazowy się znajdzie.


    Kazek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1