eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieJak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.Re: Jak nie zasyfic kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
  • Data: 2012-01-12 07:07:35
    Temat: Re: Jak nie zasyfic kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
    Od: "4CX250" <t...@p...ornet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Uzytkownik "ptoki" <s...@g...com> napisal w wiadomosci
    news:f7756f12-700c-49c2-bf75-76b27fee4097@h13g2000vb
    n.googlegroups.com...

    >Sam chcialem kupic indukcja+gaz ale nie ma. A jak jest to taki
    >potworek ze do niczego sie nie nadaje.
    Parelat temu bylem w Austrii w jakims sklepie typu IKEA albo LUTZ, nie
    pamietam i widzialem mieli takie paski po dwa pola. Mozna bylo zestawiac
    pasek z indukcja obok paska z gazem albo halogenem

    >Ale zeby sie tak przetworow bac to sie dziwie :).
    No wiesz... robimy duzo przetworów, bardzo duzo soków. Syf sie robi niezly
    przy tym, a i jak ktos chce wtedy zrobic cos innego w kuchni to jest czasem
    konflikt interesów.

    Marek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1