-
X-Received: by 10.50.110.103 with SMTP id hz7mr1546338igb.17.1373462235885; Wed, 10
Jul 2013 06:17:15 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.50.110.103 with SMTP id hz7mr1546338igb.17.1373462235885; Wed, 10
Jul 2013 06:17:15 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!feeder.erje.net!us.feeder.erje.net!news.glo
rb.com!t19no1001281qam.0!news-out.google.com!f7ni1805qai.0!nntp.google.com!t19n
o1055158qam.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-ma
il
Newsgroups: pl.misc.budowanie
Date: Wed, 10 Jul 2013 06:17:15 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <0...@g...com>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=109.243.11.69;
posting-account=8M0CvAkAAAB7M_iEIKzZJBrD5I452jG9
NNTP-Posting-Host: 109.243.11.69
References: <d...@g...com>
<9...@g...com>
<2...@g...com>
<c...@g...com>
<f...@g...com>
<d...@g...com>
<6...@g...com>
<4...@g...com>
<4...@g...com>
<d...@g...com>
<5...@g...com>
<8...@g...com>
<a...@g...com>
<4...@g...com>
<b...@g...com>
<3...@g...com>
<c...@g...com>
<51dc1761$0$1210$65785112@news.neostrada.pl>
<4...@g...com>
<0...@g...com>
<9...@g...com>
<a...@g...com>
<0...@g...com>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <2...@g...com>
Subject: Re: Odmienne podejście do budowania.
From: k...@g...com
Injection-Date: Wed, 10 Jul 2013 13:17:15 +0000
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:471597
[ ukryj nagłówki ]W dniu środa, 10 lipca 2013 14:58:09 UTC+2 użytkownik Kris napisał:
> W dniu środa, 10 lipca 2013 14:47:40 UTC+2 użytkownik k...@g...com napisał:
>
> > Wędzenie jest metodą konserwowania. Smak jest przy okazji. Ciekawe skąd wiesz >że
jest niedobre jeśli nigdy tak wędzonego nie jadłeś.
>
> Ja jadłem
>
> I ja równiez od kilkunastu juz lat sam wedze ryby, mięso a nawet twaróg w domowej
tradycyjnej wedzarni.,
>
> Chcesz to uwierz nie to nie- róznice w smaku są.
Kłamiesz bo nie jadłeś. Nowoczesnych elektrycznych wędzarni jest mało bo są drogie.
Na bardzo dużym forum "Wędliny domowe" na którym liczba uczestników to tysiące
ludzi. Wędzarni elektrycznych jest tyle ze na palcach dwu rąk policzysz. Tam kiedyś
wyszło że wędzonki z takich wędzarni są lepsze i zdrowsze. Oczywiście ze różnice w
smaku będą. Z elektrycznej nic nie spalone, nie osmołowane, nie wysuszone. Zawsze
wędzone w optymalnych warunkach. Do tego komfort nic nie robienia. Ktoś chce
polędwicę na zimno to nastawia parametry dla takiego wędzenia i za tydzień wyjmuje
polędwicę wędzoną na zimno. Nie masz pojęcia o czym piszesz ale liczysz że tacy co im
za głupotę zalazłem za skórę ślepo Cie poprą.
Następne wpisy z tego wątku
- 10.07.13 15:22 Adam
- 10.07.13 15:42 Kris
- 10.07.13 15:47 Kris
- 10.07.13 15:53 k...@g...com
- 10.07.13 16:04 k...@g...com
- 10.07.13 16:22 Adam
- 10.07.13 16:46 Lisciasty
- 10.07.13 18:36 k...@g...com
- 10.07.13 19:04 Lisciasty
- 10.07.13 19:22 k...@g...com
- 10.07.13 19:25 k...@g...com
- 10.07.13 19:28 k...@g...com
- 21.07.13 04:40 uzytkownik
- 21.07.13 11:47 uzytkownik
- 21.07.13 11:53 k...@g...com
Najnowsze wątki z tej grupy
- SEMS Portal
- Ogrodzenie dla krów szkockich "Highland"
- Pompiarze...
- Puszka lub gniazdo trójfazowe na balkonie
- Zdalne załączanie grzałki bojlera elektrycznego
- Drabina rozsuwana
- zarowka wifi - z sensowna apka lub lepiej albo lokalnie lub przez web. I zeby harmonogram miala
- Zenek Kapelinder - ?
- Zawór grzybkowy - jaki producent
- qqqq
- Tauron przysyła aneks
- Wydajność klimy w obecnych temperaturach
- w Nowym Roku 2025r
- Blenda/ramka do kominka na zamówienie
- Co tam u Was
Najnowsze wątki
- 2025-02-20 SEMS Portal
- 2025-02-19 Ogrodzenie dla krów szkockich "Highland"
- 2025-02-17 Pompiarze...
- 2025-02-16 Puszka lub gniazdo trójfazowe na balkonie
- 2025-02-14 Zdalne załączanie grzałki bojlera elektrycznego
- 2025-02-12 Drabina rozsuwana
- 2025-02-10 zarowka wifi - z sensowna apka lub lepiej albo lokalnie lub przez web. I zeby harmonogram miala
- 2025-01-23 Zenek Kapelinder - ?
- 2025-01-23 Zawór grzybkowy - jaki producent
- 2025-01-19 qqqq
- 2025-01-19 Tauron przysyła aneks
- 2025-01-13 Wydajność klimy w obecnych temperaturach
- 2025-01-04 w Nowym Roku 2025r
- 2025-01-02 Blenda/ramka do kominka na zamówienie
- 2025-01-01 Co tam u Was