eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domnoze kuchenne - rozniceRe: noze kuchenne - roznice
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: Ikselka <i...@g...pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: noze kuchenne - roznice
    Date: Sun, 31 May 2009 21:44:16 +0200
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 12
    Message-ID: <1...@4...net>
    References: <gvujkt$jdl$1@news.onet.pl> <gvun5q$bpe$1@nemesis.news.neostrada.pl>
    Reply-To: i...@g...pl
    NNTP-Posting-Host: blq156.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1243799065 23537 83.28.210.156 (31 May 2009 19:44:25 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 31 May 2009 19:44:25 +0000 (UTC)
    X-User: ikselk
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:111842
    [ ukryj nagłówki ]

    Dnia Sun, 31 May 2009 21:42:50 +0200, Jackare napisał(a):

    > Noże z ząbkami jak najbardziej ostrzy się. Z jednej strony głowni noża
    > powierzchnia jest gładka, z drugiej podcięta - tą się ostrzy
    > | |
    > rys: --> \|
    > Strałka wskazuje którą stronę się ostrzy. Do ostrzenia należy używać osełki
    > (kamienia) dla potrzeb doraźnych oraz szlifieki tarczowej aby naostrzyć
    > porządnie i na dłużej.

    No, ale własnie napisałam też o rozpryskiwaniu sie okruchów spod tych
    ząbków. Nie do opanowania sprawa. Dlatego uzywam noży o prostym ostrzu.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1