eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domnoze kuchenne - roznice › Re: noze kuchenne - roznice
  • Data: 2009-05-31 19:44:16
    Temat: Re: noze kuchenne - roznice
    Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Sun, 31 May 2009 21:42:50 +0200, Jackare napisał(a):

    > Noże z ząbkami jak najbardziej ostrzy się. Z jednej strony głowni noża
    > powierzchnia jest gładka, z drugiej podcięta - tą się ostrzy
    > | |
    > rys: --> \|
    > Strałka wskazuje którą stronę się ostrzy. Do ostrzenia należy używać osełki
    > (kamienia) dla potrzeb doraźnych oraz szlifieki tarczowej aby naostrzyć
    > porządnie i na dłużej.

    No, ale własnie napisałam też o rozpryskiwaniu sie okruchów spod tych
    ząbków. Nie do opanowania sprawa. Dlatego uzywam noży o prostym ostrzu.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1