eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniezmywarka - oszczednosciRe: zmywarka - oszczednosci
  • Received: by 10.52.28.83 with SMTP id z19mr2279937vdg.20.1348566001756; Tue, 25 Sep
    2012 02:40:01 -0700 (PDT)
    MIME-Version: 1.0
    Received: by 10.52.28.83 with SMTP id z19mr2279937vdg.20.1348566001756; Tue, 25 Sep
    2012 02:40:01 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
    atman.pl!goblin1!goblin2!goblin.stu.neva.ru!feeder1.cambriumusenet.nl!feeder2.c
    ambriumusenet.nl!feed.tweaknews.nl!209.85.216.88.MISMATCH!l8no9613411qao.0!news
    -out.google.com!e10ni53868478qan.0!nntp.google.com!l8no9613404qao.0!postnews.go
    ogle.com!s8g2000vbc.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Tue, 25 Sep 2012 02:40:01 -0700 (PDT)
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: s8g2000vbc.googlegroups.com; posting-host=159.245.16.100;
    posting-account=RyglkAoAAAB_8qFUgjoyOinuRh6gvWcX
    NNTP-Posting-Host: 159.245.16.100
    References: <r...@4...com>
    <505f85f5$0$1215$65785112@news.neostrada.pl>
    <50605a86$0$26690$65785112@news.neostrada.pl>
    <50606953$0$1224$65785112@news.neostrada.pl>
    <k3ps0v$62e$1@node1.news.atman.pl>
    <50615f51$0$26681$65785112@news.neostrada.pl>
    <k3rq6j$28m$1@node2.news.atman.pl>
    User-Agent: G2/1.0
    X-HTTP-UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:15.0) Gecko/20100101
    Firefox/15.0.1,gzip(gfe)
    Message-ID: <4...@s...googlegroups.com>
    Subject: Re: zmywarka - oszczednosci
    From: Lisciasty <l...@p...pl>
    Injection-Date: Tue, 25 Sep 2012 09:40:01 +0000
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:458385
    [ ukryj nagłówki ]

    On Sep 25, 10:32 am, "Ergie" <e...@s...pl> wrote:
    > 1l płynu do mycia naczyń starcza mi na kilka miesięcy a kosztuje poniżej 10
    > zł.

    Można zaoszczędzić na płynie, wystarczy potrzymać gary 5-7 dni aż
    bakterie zrobią swoje (powstanie charakterystyczny brązowy nalot i
    swoisty smrodek). Wtedy wystarczy przepłukać i podziałać gąbką i
    gotowe :>

    L.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1