eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieBida teraz będzie mniejsza o połowe, idzie nowe dziadu idzie nowe.Re: Bida teraz będzie mniejsza o połowe, idzie nowe dziadu idzie nowe.
  • Data: 2013-11-29 12:24:05
    Temat: Re: Bida teraz będzie mniejsza o połowe, idzie nowe dziadu idzie nowe.
    Od: k...@g...com szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu piątek, 29 listopada 2013 12:12:55 UTC+1 użytkownik quent napisał:
    > On 2013-11-29 11:45, masti wrote:
    >
    > > a tu już kompletnie nie. NIe masz obowiązku przebywania tam gdzie palacz.
    >
    > > Możesz pójśc do knajpy gdzie właściciel zabronił palenia. Ciekawe
    >
    > > dlaczego takich praktycznie nie było?
    >
    >
    >
    > Właściciel knajpy w swoich decyzjach powinien kierować się zyskiem.
    >
    > Jeśli nie było knajp dla niepalących to oznaczałoby, że właściciel bał
    >
    > się, że straci na wprowadzeniu takiego zakazu.
    >
    > Dziś wiemy, że zakaz przyniósł zwiększenie zysków. Ciekawe więc gdyby
    >
    > teraz zakaz znieść to czy wróciłyby masowo knajpy z możliwością palenia?
    >
    > Pewnie nie ;-)
    >
    >
    >
    > PS
    >
    > Knajpy, które odwiedzałem (w PL i poza) przed wprowadzeniem tego prawa
    >
    > niemal zawsze miały wydzielone pomieszczenia dla palących i zwykle były
    >
    > to raczej mniejsze niż większe części.
    >
    > Jako niepalący nigdy nie miałem problemu z zaśmierdłymi ciuchami.
    >
    >
    >
    > --
    >
    > Pozdrawiam,
    >
    > Q
    >
    > ElipsaDesign: www.elipsa.info

    Problem z ciuchami śmierdzącymi dymem z papierosów mieli nie bywalcy knajp tylko
    spelun i mordowni. W restauracji musi być taka wentylacja że wymiana całego powietrza
    odbywa się 10 razy na godzinę. Dziwne że bywalcom spelun dym z fajek przeszkadzał a
    nie przeszkadza im odór piwska i taniej wódy, zaszczane i zasrane kible, kran w
    sraczu w takim stanie że po umyciu rąk nie wiadomo jak zakręcić wodę. Odkąd palę
    papierosa na baterię, a będzie z pól roku, uważam że w palarni tam gdzie od czasu do
    czasu pracuję smród jest okrutny. Ale ludzie którzy poszli do Wietnamczyków zjeść coś
    gombao śmierdzą bardziej pomimo że z 300 metrów się wietrzyli zanim doszli o pracy.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1