eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domBlat kuchenny z granituRe: Blat kuchenny z granitu
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: Ikselka <i...@g...pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: Blat kuchenny z granitu
    Date: Wed, 3 Jun 2009 18:57:30 +0200
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 13
    Message-ID: <1...@4...net>
    References: <h01888$s0l$1@news.dialog.net.pl> <h02h4n$lf5$1@inews.gazeta.pl>
    <X...@1...0.0.1>
    Reply-To: i...@g...pl
    NNTP-Posting-Host: bln132.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1244048264 21649 83.28.207.132 (3 Jun 2009 16:57:44 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Wed, 3 Jun 2009 16:57:44 +0000 (UTC)
    X-User: ikselk
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:111972
    [ ukryj nagłówki ]

    Dnia Wed, 3 Jun 2009 04:34:44 +0000 (UTC), ab napisał(a):

    > Napisane przez "Bbjk", dnia 02 cze 2009:
    >
    >> Granit jest świetny do wyrabiania i wałkowania (szczególnie
    >> stalowym wałkiem) ciast, krojenia wszystkiego.
    >
    > Oby tylko nie dać się wpuścić w marmur, który jest
    > znacznie miększy od stali i krojenie będzie go rysować.

    Wpuścić? Przeciez na pierwszy rzut oka widać różnicę (specyficzna
    ziarnistość granitu jest zawsze widoczna - marmur ma inną strukturę) a i
    kamieniarz raczej się zna - nie wiem, gdzie widzisz niebezpieczeństwo.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1