eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniePiec do pieczenia chleba/pizzyRe: Piec do pieczenia chleba/pizzy
  • Data: 2022-01-10 11:17:22
    Temat: Re: Piec do pieczenia chleba/pizzy
    Od: ąćęłńóśźż <...@...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    My podobnie pieczemy w piekarniku podpłytowym (Bauknecht) w 250°C i wszystkim
    smakuje.
    Zużycie energii też się liczy, nagrzanie piekarnika do 200°C jest szybsze niż
    późniejsze od 200°C do 250°C.
    W Amice miałem możliwość 300°C (nie bezpośrednio, ale w programie do pizzy), z tym że
    powietrze w kuchni było jak po pożarze.


    -----
    > - w zwykłym piekarniku elektrycznym można zrobić dobrą pizze, przynajmniej dobrą
    dla mnie.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1