eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniePłyta indukcyjna › Re: Płyta indukcyjna
  • X-Received: by 10.49.94.116 with SMTP id db20mr27136qeb.19.1383214768236; Thu, 31 Oct
    2013 03:19:28 -0700 (PDT)
    X-Received: by 10.49.94.116 with SMTP id db20mr27136qeb.19.1383214768236; Thu, 31 Oct
    2013 03:19:28 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
    .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!feeder.erje.net!us.feeder.erje.net!newspeer
    1.nac.net!border4.nntp.dca.giganews.com!border2.nntp.dca.giganews.com!nntp.giga
    news.com!i2no2758200qav.0!news-out.google.com!9ni2504qaf.0!nntp.google.com!i2no
    2758194qav.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mai
    l
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Thu, 31 Oct 2013 03:19:28 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <0...@g...com>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=89.73.154.171;
    posting-account=MUTGaQoAAADq5bu-cz865tamXKCrW8mP
    NNTP-Posting-Host: 89.73.154.171
    References: <1...@g...com>
    <d...@g...com>
    <7...@g...com>
    <0...@g...com>
    <9...@g...com>
    <3...@g...com>
    <2...@g...com>
    <e...@g...com>
    <5272202f$0$2155$65785112@news.neostrada.pl>
    <6...@g...com>
    <52722954$0$2277$65785112@news.neostrada.pl>
    <0...@g...com>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <7...@g...com>
    Subject: Re: Płyta indukcyjna
    From: Adam <a...@g...com>
    Injection-Date: Thu, 31 Oct 2013 10:19:28 +0000
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Lines: 23
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:477295
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu czwartek, 31 października 2013 11:12:29 UTC+1 użytkownik slavo65 napisał:

    > Sugeruję, abyś opatentował jak najszybciej to rozwiązanie, które masz w kuchni.

    A ja sugeruje zebys nie pisal glupot, a juz tym bardziej nie wypowiadal sie
    na temat obserwatorow - ja tu widze ze wszyscy raczej slabo widza
    uzytkowosc tego wynalazku.

    Spytam jeszcze o jedna rzecz:

    > Żadnych płyt się nie wyjmuje. Wyjmuje się tylko to co ma styk z parą i tłuszczem.

    Czyli wyjmuje sie tylko ta gorna "listwe" (tak to nazwijmy).
    A co jest nizej? Przeciez nawet na filmie widac ze wglab wpada bardzo
    duzo kropel wody/tluszczu - przy dluzszym gotowaniu to skapuje z listy
    wglab okapu. A piszesz, ze nic glebiej sie nie czysci. To co sie z tym
    tluszczem wglebi okapu pozniej dzieje?
    pozdr.

    --
    Adam Sz.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1