eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennychRe: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!2.eu.feeder.erj
    e.net!feeder.erje.net!eternal-september.org!feeder.eternal-september.org!reader
    02.eternal-september.org!.POSTED!not-for-mail
    From: Mateusz Bogusz <m...@o...pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    Date: Wed, 21 Oct 2020 09:39:36 +0200
    Organization: A noiseless patient Spider
    Lines: 9
    Message-ID: <rmoojp$rdl$1@dont-email.me>
    References: <a...@n...neostrada.pl>
    <rmm850$1ipic$1@portraits.wsisiz.edu.pl>
    <ns3anob7gnjq$.1msivfnl4oqb0$.dlg@40tude.net>
    <a...@n...neostrada.pl>
    <c...@g...com>
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Injection-Date: Wed, 21 Oct 2020 07:39:37 -0000 (UTC)
    Injection-Info: reader02.eternal-september.org;
    posting-host="ad683a29a88a22c41186221754dafdd2";
    logging-data="28085";
    mail-complaints-to="a...@e...org";
    posting-account="U2FsdGVkX1/31Ytfo7scW1ZPvtfKGXup"
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:82.0) Gecko/20100101
    Thunderbird/82.0
    Cancel-Lock: sha1:3MPeIc7Na1UrHO/DT9vjZXNi5fA=
    In-Reply-To: <c...@g...com>
    Content-Language: pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:567454
    [ ukryj nagłówki ]

    On 21.10.2020 05:48, s...@g...com wrote:
    > Od pary z kubka czy jego ciepla raczej nic nie spuchnie.

    I tak, i nie. Dla jasności, jeżeli zalejesz kubek wrzątkiem a dno ma
    wklęsłe, to pod nim może się pojawić para wodna.

    --
    Pozdrawiam,
    Mateusz Bogusz

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1