eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domnoze kuchenne - roznice › Re: noze kuchenne - roznice
  • Data: 2009-05-31 19:42:50
    Temat: Re: noze kuchenne - roznice
    Od: "Jackare" <...@s...de.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Użytkownik "adam" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
    news:gvujkt$jdl$1@news.onet.pl...
    > Witam,
    > Chce kupic zestaw nozy kuchennych. Zauwazylem ze, np. Zepter produkuje
    > noze z zabkami a wiec takie, ktorych nie trzeba ostrzyc. Inni producenci
    > oferuja traducyjne ostrza.
    > Ktore rozwiazanie polecacie?
    > Dzieki
    > Pozdrawiam
    > Adam
    >
    >

    Noże z ząbkami jak najbardziej ostrzy się. Z jednej strony głowni noża
    powierzchnia jest gładka, z drugiej podcięta - tą się ostrzy
    | |
    rys: --> \|
    Strałka wskazuje którą stronę się ostrzy. Do ostrzenia należy używać osełki
    (kamienia) dla potrzeb doraźnych oraz szlifieki tarczowej aby naostrzyć
    porządnie i na dłużej.
    --
    Jackare

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1