eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniepłyta indukcyjnaRe: płyta indukcyjna
  • X-Received: by 2002:a9d:d22:: with SMTP id 31mr7935044oti.220.1565962579937; Fri, 16
    Aug 2019 06:36:19 -0700 (PDT)
    X-Received: by 2002:a9d:d22:: with SMTP id 31mr7935044oti.220.1565962579937; Fri, 16
    Aug 2019 06:36:19 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net
    !2.eu.feeder.erje.net!feeds.phibee-telecom.net!newsreader4.netcologne.de!news.n
    etcologne.de!peer01.ams1!peer.ams1.xlned.com!news.xlned.com!peer01.am4!peer.am4
    .highwinds-media.com!peer03.iad!feed-me.highwinds-media.com!news.highwinds-medi
    a.com!f14no6131035qtq.0!news-out.google.com!y1ni54qtn.0!nntp.google.com!f14no61
    31027qtq.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Fri, 16 Aug 2019 06:36:19 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <c...@g...com>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=46.112.74.211;
    posting-account=WKCfJQoAAABGeHkoWcAFup86Q28I2YKQ
    NNTP-Posting-Host: 46.112.74.211
    References: <5d524e5c$0$537$65785112@news.neostrada.pl> <1...@m...org>
    <5d53b523$0$17357$65785112@news.neostrada.pl>
    <c...@g...com>
    <c...@g...com>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <1...@g...com>
    Subject: Re: płyta indukcyjna
    From: Zenek Kapelinder <4...@g...com>
    Injection-Date: Fri, 16 Aug 2019 13:36:20 +0000
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    X-Received-Bytes: 2151
    X-Received-Body-CRC: 2552709919
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:554870
    [ ukryj nagłówki ]

    Przypala sie bo nie umiesz gotowac. Gotowanie to prawie sztuka. Zeby bylo gotowane
    smaczne proces musi trwac dlugo co wymusza stosowanie niskich temperatur. W niskich
    temperaturach nic sie nie przypala. Bardzo wazne jest zeby w calej masie byla taka
    sama temperatura. Jak bok garnka nie jest grzany to gorace jest w srodku a
    chlodniejsze przy sciance i psu pod ogon takie gotowanie. Skrajny przyklad to
    ziemniaki. Tej samej odmiany gotowane w zeliwnym garnku na kuchni weglowej beda o
    klase smaczniejsze od gotowanych w kwasoodpornym garnku na kuchence indukcyjnej albo
    innej elektrycznej grzejacej tylko od spodu.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1