eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyProdukcja chrzanu - pasteryzować?Re: Produkcja chrzanu - pasteryzować?
  • Data: 2010-10-04 11:29:07
    Temat: Re: Produkcja chrzanu - pasteryzować?
    Od: Lisciasty <l...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On 4 Paź, 10:53, "moon" <m...@y...com> wrote:
    > pasteryzować!
    > a jeżeli nie chcesz, to zdradzę ci trick.
    > nakrętkę posmaruj spirytusem od wewnątrz (nie zliż, haha) i zapal.
    > moon-advisory

    Dobry patent :]
    Nie że nie chcę pasteryzować, raczej obawiałem się czy takie działanie
    nie obniży "mocy" chrzanu. W samej obróbce problemu nie widzę :>

    Pzdr.
    L.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1