eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieDlaczego Cydr Lubelski jest konserwowany kwasem siarkowym , zwanym siarczynami ? › Dlaczego Cydr Lubelski jest konserwowany kwasem siarkowym , zwanym siarczynami ?
  • Data: 2023-06-20 01:26:38
    Temat: Dlaczego Cydr Lubelski jest konserwowany kwasem siarkowym , zwanym siarczynami ?
    Od: a a <m...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dlaczego Cydr Lubelski jest konserwowany kwasem siarkowym , zwanym siarczynami ?

    Na butelce reklama, że to kwintesencja naturalnego cydru, to po co komu
    te syfiaste siarczyny ?

    W piwie nie ma siarczyn,
    w winie nie ma siarczyn
    w szampanie nie ma siarczyn

    to dlaczego te siarkowe syfy są w cydrze lubelskim ?

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1