eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieDlaczego Cydr Lubelski jest konserwowany kwasem siarkowym , zwanym siarczynami ? › Re: Dlaczego Cydr Lubelski jest konserwowany kwasem siarkowym , zwanym siarczynami ?
  • Data: 2023-06-20 06:34:17
    Temat: Re: Dlaczego Cydr Lubelski jest konserwowany kwasem siarkowym , zwanym siarczynami ?
    Od: Lisciasty <l...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2023-06-20 o 01:26, a a pisze:
    > W piwie nie ma siarczyn,
    > w winie nie ma siarczyn
    > w szampanie nie ma siarczyn
    >
    > to dlaczego te siarkowe syfy są w cydrze lubelskim ?

    E? Każde wino sklepowe ma siarczyny. A przynajmniej te które kupuję,
    czyli z półki 15-40 zeta za flaszkę.

    L.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1